Inkomstinformation

Fasta.nu är medlem i olika annons- och affiliatenätverk. AffiliatenätverkDet betyder att många produkter och företag som vi länkar till och som nämns i vissa inlägg betalar oss en liten summa när vi hänvisar dem en ny kund. När du klickar på en affiliatelänk på Fasta.nu och köper en produkt, får vi en kompensation från företaget […]

Fasta.nu är medlem i olika annons- och affiliatenätverk.

Affiliatenätverk
Det betyder att många produkter och företag som vi länkar till och som nämns i vissa inlägg betalar oss en liten summa när vi hänvisar dem en ny kund.

När du klickar på en affiliatelänk på Fasta.nu och köper en produkt, får vi en kompensation från företaget som säljer produkten. Detta gör det möjligt för oss att hålla den här sajten uppe eftersom intäkterna täcker driftkostnader och kostnader för olika tjänster.

Affiliatenätverk som används: Adtraction, Tradedoubler

Annonsnätverk

Fasta.nu är medlem i olika annonsnätverk. Annonserna du ser på hemsidan är automatiskt genererade baserat på din internethistorik. Fasta.nu tar inte del av din historik, och har minimal kontroll över vilka annonser du ser.

Annonsnätverken gör det möjligt för oss att spendera tid på att skriva och skapa så bra information som möjligt för dig, och ger oss en chans att själva tjäna en (väldigt) liten summa pengar för tiden vi lägger ned på att skriva, efterforska och säkerställa att både forskning och råd är så korrekta som möjligt.

Annonsnätverk som används: Google AdSense

Genom att visa en annons eller att klicka på en länk och köpa produkten stödjer du halsosam.se, och det uppskattas enormt.